Hverdagen

Tømmerup Friskole er en velfungerende fri grundskole, der lægger vægt på elevernes faglighed og trivsel. Vi har elever fra 0. til 9. klasse, så hos os kan dit barn få en tryg skolegang fra ”start til slut”.

Vores klassekvotienten ligger på 20 elever i klassen fra 0. – 6. klasse og 22 elever i 7. – 9. klasse. Dette giver børnene de bedste og mest optimale læringsmiljøer. Vi tror på, at læring også sker uden for klasselokalet og er bl.a. med i Kalundborg Kommunes ”kulturpakke-ordning” som du kan læse mere om herunder.

Vi flytter også gerne undervisningen udendørs og har de dejligste naturomgivelser omkring os, som indbyder til både leg og læring.

Pop Up Mad

En gang i mellem har efterskolens køkken mulighed for at lave pop up mad til friskolen. Det bliver annonceret fra gang til gang og eleverne køber madbilletter via en webportal.

Menueksempler:

  • Fiskefilet med rugbrød + råkost
  • Grovbolle med hamburgerryg + frugt
  • Frikadeller med grovbolle + grønt
  • Pastasalat med kylling + flütes

Kultur­pakker

Kulturpakker er et initiativ i Kalundborg Kommune, der indbyder til at udvikle den professionelle kunst for børn og unge. Tømmerup Friskole er en del af denne ordning, hvorfor vores elever får afprøvet kræfter med de tre kunstarter – dans, teater og musik – hvert skoleår. Initiativet sikrer, at kunsten inddrages som en naturlig del af hverdagen – som aktiv medspiller i skolelivet, i børnelivet og dermed i samfundslivet.

LÆS MERE

Ferie og fridage skoleåret 2022/2023
Se oversigt
Ferie og fridage skoleåret 2023/24
Se oversigt